Ce facem

image

Rock your sales!

Joc de generare vanzari prin Facebook & Instagram Ads

Desi prin tehnici creative se pot genera mesaje virale, care sa aiba un impact mai mare, atunci cand vrem rezultate rapide, cea mai buna metoda este de a realiza campanii platite pe Facebook, Instagram sau Google.

Facebook si Instagram Ads sunt ca niste jocuri de puzzle, in care aparent mai multe piese se potrivesc in acelasi loc (format, tipuri de mesaje, vizual foto sau video).

Totusi, este nevoie de experienta si curaj de experimentare, pentru a reusi sa construiesti un puzzle care sa-ti aduca rezultate: sa initieze o conversatie, sa genereze simpatie si in final sa genereze vanzari in mod constant,

Stabilim impreuna obiectivele, perioada de implementare, bugetul si noi pregatim campania:

  • Stabilim audienta;
  • Cream vizualurile;
  • Realizam textele;
  • Setam campania;
  • Monitorizam perfomantele;
  • Calculam ROI.

Play or pay?

image

Save your feed!

Joc de activare & interactivitate pagini Facebook si Instagram

Stim cat este de consumator de energie si timp sa te gandesti in permanenta ce sa postezi pe paginile tale de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Sa fie interesant, relevant si actualizat constant. Sa fii acolo, in mintea si feed-ul followerilor. De multe ori te ambalezi, te hotarasti ca de maine nu mai amani… Insa adevarul este ca iti consuma mult timp. Timp pe care ai vrea sa il dedici cresterii business-ului si satisfactiei clientilor tai.

Asa ca lasa-ne sa ne ocupam de asta pentru tine. Avem un flux clar si rapid de lucru, bazat pe o atenta planificare:

  1. Facem un audit al paginilor existente si iti recomandam optimizarile necesare;
  2. Realizam un plan de postari pe 2 saptamani;
  3. Il agream, automatizam, optimizam si let’s GO!

Iar apoi, rulam pasii 2 si 3 pe repeat! Simplu, nu?

image

Concept Store

Joc de creatie concept comunicare - Gratuit

Aflam care sunt personajele povestii: ce faci tu vs. cine sunt si ce cauta clientii. Iti ascultam nevoile si aspiratiile de business si stabilim impreuna obiective concrete si masurabile. Iar la final, iti propunem un concept de comunicare creativ, in mediul online, care sa creeze o punte intre tine si clienti.

Vei primi un ghid complet de utilizare, pentru a putea sa implementezi de a doua zi singur pasii necesari: cand, ce si cum sa postezi pe paginile de social media (Facebook, Instagram, LinkedIN) + ce fel de campanii platite te pot aduce mai aproape de atingerea obiectivelor.

image

Gamification Plan

Ghid de aplicare Gamification in Social Media

Este evident ca in era Social Media, este nevoie sa fii in permanenta conectat cu clientii tai. Mesajele seci sunt invizibile, inodore, insipide, inexistente, … ai inteles ideea.

Campaniile bazate pe Gamification, fie ca este vorba de abordarea unui stil de comunicare mai jucaus, sau folosirea de gif-uri funny in story-uri/ mesaje directe, sau diferite concursuri, genereaza engagement mai mare, awareness si in final, cel mai important, vanzari si loialitate fata de brand, pe termen lung.

Pornim de la obiectivele business-ului tau si cream un “Gamification Plan” pe care il transpunem in campanii corelate pe toate mediile online in care activezi (site, retele sociale).